A második kenyerem.
Az első kovásszal készült és nem sikerült. Ez most élesztős.
675g liszt
2kk só
20g élesztő
400ml víz
Gyorsan és könnyen elkészült.
A sót a liszttel elkevertem.
150 ml vizet és az élesztőt elkevertem ezt a liszt közepébe kevertem a többi vízzel.
Gyúrtam kb. 10 percig.
2 órát kelt majd újra átgyúrtam kb. 2 percig.
Formáztam és a tepsibe letakarva 30 percig újra kelt.
240fokon 40 percig sült.
Az első kovásszal készült és nem sikerült. Ez most élesztős.
675g liszt
2kk só
20g élesztő
400ml víz
Gyorsan és könnyen elkészült.
A sót a liszttel elkevertem.
150 ml vizet és az élesztőt elkevertem ezt a liszt közepébe kevertem a többi vízzel.
Gyúrtam kb. 10 percig.
2 órát kelt majd újra átgyúrtam kb. 2 percig.
Formáztam és a tepsibe letakarva 30 percig újra kelt.
240fokon 40 percig sült.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése